Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 5 juni 2013

Sommar!


Ja, nu är det sommar i faggorna på alla möjliga sätt; examen, solsken, grönska och alla goda dofter överallt! Vi planerar också både er och vår sommar fast på olika sätt. För er del planerar vi med en massa frestelser och möjligheter att frestas. Solbritts härliga löpare Sommarfest är en av de frestelserna och den kan ni såklart hitta i vår webbshop.
Ett par andra sätt att låta frestas er är att bjuda in er på två olika event:
Det ena är Sprätthönsens utställning 14-16 juni som sker på Allbo loge. I sedvanlig ordning har vi  affären öppen alla de tre dagarna och utställning i trädgården. I år kommer Solbritt och Maria att vara våra gästutställare.
Nästa frestelse är i Mora första helgen i juli där vi ställer ut, det är ett evenemang vi aldrig deltagit på tidigare, spännande.

Som ni förstår medför just sommaren och allt runt denna att vi har lite justerade öppettider. Kolla ovan så ser ni hur planerna ser ut!
Ha ett riktigt gott nationaldagsfirande allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar