Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

måndag 29 april 2013

Förverkligade drömmar!

Med många goa och glada människor i sin omgivning så kan man förverkliga tämligen galna drömmar utan att  slita ut sig själv. I helgen har jag fått fira min 50-årsdag precis så som jag drömt om och samtidigt haft en lapptäckesutställning i skogen som också är en gammal dröm och allt blev så fantastiskt kul och bra som jag hade drömt. TACK VARE alla goa vänner, nära och kära!
Har tidigare bestämt att Tyger & Tingbloggen inte ska bli så där privat och utlämnande men idag går jag lite över den gränsen för att stolt få visa upp och dela med mig av min underbara helg. "Delade glädjor är ju dubblade glädjor" eller hur!?
På önskelistan stod lite av varje bl.a. 7 sorters kakor, tårtor, färskvatten, allsånger och vitsippor (eller om de inte blommade ev. saint paulior) i sockerkaksformar. När gästerna ankommit förvandlades festplatsen till ett arbetsläger och alla hjälptes åt med allt från militärtältsresning till diskvattenkokning (i vedeldad "tvättmaskin"), matlagning mm.
Tipspromenad i lapptäcksprydd skog på vår vandring till sjön där det blev allsång på berget, kan det bli bättre?
Tusen tack alla underbara nära och kära som finns i min närhet!
1 kommentar:

  1. Jag är glad för Din skull när jag läser Ditt inlägg här i dag! Att få förverkliga sina drömmar, det är stort det. Att dessutom få omge sig med nära och kära , det är en rikedom. Och alla som fick dela dagen med Dig har också fått en upplevelse. Ni tillsammans delar ju detta minne. Det är fint, det med tycker jag!
    Lapptäcksutställningen i skogen var en häftig tanke som Ni nu har förverkligat!

    Dollandesign

    SvaraRadera