Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

lördag 2 februari 2013

Alternativa sysselsättningarhar vi ägnat många timmar åt senaste tiden. Jag har sett ett stort antal tv-program på alla möjliga tider och med alla möjliga teman. Anledningen har varit att jag suttit i soffan och utfört ett väldigt drygt jobb sen jul nån gång.
Vi har beställt små boxar till våra fatquarters som ska med på mässorna och eventuellt även få smycka affären framöver. Den lilla förändringen kommer att spara många timmar när man har ont om dom, nämligen när man packar upp och ner montern. Enda nackdelen var att alla fatquarters måste vikas- och märkas om, ett evighetsjobb. MEN NU ÄR DET GJORT! Nu ska alla bara läggas snyggt på plats i sina boxar (tar väl några timma till).
Bengts alternativa sysselsättning har varit att byta ut tillskärningsbordet i affärens övre del. Nu har vi två mindre bord som man höjer och sänker med en enkel knapptryckning, UNDERBART! Och för de kursdeltagare som är lite korta i rocken så innebär det att de får mycket lättare att skära hos oss än det varit tidigare.
Det är kul att förverkliga drömmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar