Öppettidertisdag 9 oktober 2012

Profilering


Vi har under senare tid varit dåliga på att sprida vår profil när vi säljer våra saker. Vad jag tänker på är våra kassar, vi har bara haft helvita utan text alldeles för länge. Nu har vi i alla fall beställt en pall med små kassar och snart kommer också en med stora...får se var de ska hysas.
Det är faktiskt väldigt skoj att se sin tryckta kasse vandra runt på mässor när man är iväg och får man sen se den ute på stan så är lyckan fullkomlig. Riktigt ont gör det när någon tar den och trycker ner den i sin ryggsäck...man vill ju att alla ska vilja visa upp den med viss stolthet, på samma sätt som vi känner oss stolta över det vi stoppat i dem. Fast jag är också ganska praktisk av mig och vet hur bra det kan vara med ryggsäck.
Visst är det otroligt att en kasse kan skapa känslor och förmedla signaler? Den kan stå för lyx, kvalitet, bus eller sopor och mycket, mycket mera.
Vad säger vår kasse?
- Här kommer jag med en kreativ människa som har god smak!

3 kommentarer:

 1. Klart att man bär en T&T påse med stolthet. Kanske skulle ni göra ryggsäckar....så skulle man inte knö ner den fina påsen i en ryggsäck utan knö ner andras påsar i en T&T ryggsäck. :-)

  SvaraRadera
 2. Bra förslag! Undrar om det finns någon tuff i papper eller ska man köra Sweetwaters senaste tygserie kanske?

  SvaraRadera
 3. Hejsan, får man fråga varifrån Ni beställer era kassar..?
  Tack på förhand

  SvaraRadera