Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

måndag 27 augusti 2012

Sensommar doft


Idag är den här, den där underbara doften och känslan av sensommar; torp, svamp och skogspromenader!!! VILL HA! Vill dra direkt, iväg till torpet och rätt ut i svampskogen och bara njuta men det får bli en annan gång, något att drömma om och längta till.
Istället visar jag "vårt projekt" till tidningen Fat Quarter (som kom till oss idag), en upphottad köksstol. Helt galen om ni frågar mig men man blir allt lite glad var gång man passerar den och tillhör man den slarviga typen så kan man säkert lägga en hög med småprylar/kläder på den utan att de direkt märks...de kan kanske samtidigt bli lite svårare att hitta när man ska ha dem.
Jag blir jättesugen på att göra om något annat, en byrå eller hylla med tyger, kanske lite lugnare tyger...kanske ganska svarta med nåt grått/beige mönster. Drömmen blev nu ännu längre; torp, svamp, skogspromenad OCH loppis! Fast först ska jag jobba och...kanske paddla lite kajak och... Dream on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar