Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 18 april 2012

Kvastkrash?


Nädå, vi försvann inte på våra kvastar i påsk, det har bara varit lite mycke. Just nu är det ett antal veckor med jämna födelsedagar och bröllop som ska avklaras mellan NQT förberedelserna. Det funkar jättebra och är väldans skoj men det blir inte mycket tid över för annat t.ex. bloggande.
I fredags hade vi besök av ett glatt gäng kviltare som hade syhelg på vandrarhemmet i Fegen och sen var vi på besök hos dem och fick se allt läckert de håller på med, mycket inspirerande.

Har funderingar på att sy risgrynspåsar till bröllopet (är värd 1av 4) och var därför tvungen att googla på det där med fåglar som dör efter att ha ätit upp risgrynen OCH det var en skröna, så bra!
Kanske får det bli ett projekt att göra på den NYA SKOJIGA TINGESTEN som upptar all överbliven tid och hjärnkapacitet...min alldeles nyss hemkomna Creative Sensation! Snygga initialer tycker jag känns som gjord för mej.
Den är bara så häftig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar