Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

måndag 20 februari 2012

Home sweet home


Så var mässan över för denna gång och vi har kommit hem igen. Trötta och ömma i kropparna efter slit med monterbyggande och allt runt omkring men ändå känner man sig lite pånyttfödd efter varje mässa. Så mycket positivt man får uppleva och höra under en helg, det är helt underbart! Tänkte dela med mig av ett skönt mail som vi fick och som gör att man lyfter. Så här härliga kunder har vi:

Hej 
Måste bara få berömma er för er fantastiska monter man blir alldeles hänförd av alla fina mönster och tyger och hur ni kombinerar allt med spetsar band och pärlor
för att inte tala om er personliga utstrålning, så eleganta och hela tiden med ett leende på läpparna man vill köpa allt ni har, jag var hos er 3 gånger och handlade, kunde inte låta bli
Helt otroligt, ni slår alla andra med hästlängder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visst blir man glad! Tack till alla andra som hjälper på alla möjliga sätt med idéer, försäljning och allt runt omkring!

4 kommentarer:

 1. Det är bara att ta till sig och glädjas, det är ni värda!

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara hålla med mailskrivaren, ni är helt klart bäst!! Er monter är alltid fylld med vacker inspiration när den är som bäst. =)

  SvaraRadera
 3. Ja det är ju det jag sagt många gånger!!!!Det är ni värda!!Bengt idag har jag sett ditt löv och det är ännu finare i verkligheten!
  Eva Albrekt

  SvaraRadera
 4. Vi har härliga kunder det är ju det jag säger... Eva, du gör mig nyfiken, var har du sett Bengts löv?

  SvaraRadera