Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

onsdag 5 oktober 2011

Mycke


Hoppsan va fort det gått, redan över en vecka sen senaste inlägget. Men man kan väl delvis skylla på produkterna i förra inlägget, de har fått mig att jobba. Oj, va många maskiner vi sålt! Kul!
Sen har det varit lite annat också:
Ungdomsfestival i Torghuset med ca 100 pysslande barn/ungdomar. Kul att så många prioriterade vår vrå med sömnad och scrapping när utbudet var så enormt stort. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Vilket arrangemang OCH engagemang, mängder av  rosor till arrangörerna!
I söndags syddes Christls necessärer så det var kontraster, först Ungdomsfestival med högt ljud och tempo och sedan en liten, lugn grupp i affären. Båda var kul och jag hoppas att alla hade kul.
Nu läggs tiden på nya mönster till tidningen Fat Quarter men däremellan måste det bli några fler rundor i skogen för att plocka kantareller...igen och igen och igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar