Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

måndag 9 maj 2011

Tur"tjejer"
Det blev ännu en lyckad dag med PFAFF och alla kunder i butiken, idel glada miner och trevliga möten. Jag är medveten om och tänker ofta på vilken härlig miljö jag får jobba i, kviltvärlden är så himla mjuk och full av goa människor!
Helgen på Tyger & Ting hade minst 2 vinnare, på fredagen var det en och samma person som vann 2(!) vinster dels den enda som drogs på vårt eget lotteri (en Charm Pack) och dels den som PFAFF delade ut, Grattis Elisabeth B! En del av den vinsten innebär i och för sig att hon kanske måste byta symaskin men det är säkert inget problem...

En annan vinnare var en 50åring som tillsammans med goda vänner överraskades med att få sy sitt eget picknicktäcke med god hjälp under lördagen. Där var vi i och för sig många vinnare för maten och sällskapet var väldigt gott, Grattis till oss alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar