Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

söndag 17 april 2011

Tänk vad lapptekniken gör för bygden!


I helgen har det varit mycket lappteknik här runt omkring. I torghuset hade Sprätthönsen kurs med inbjuden kursledare från Malmö. Samtidigt gästade ett gäng kvinnor från spridda delar av södra Sverige vandrarhemmet i Fegen och satt och sydde i nästan fyra dagar. På pensionat Sågknorren (mot Femsjö till) satt ett annat gäng från Danmark och sydde lapptäcken de också.
Visst är det en härlig "rörelse" som skvätter inkomster åt alla möjliga håll på oss småföretag på landsbygden. Man kan tänka sig att det blir många glada skratt och minnesvärda intryck från en sådan helg.
De båda övernattande gängen gjorde även besök på Tyger & Ting (precis som de gjort flera år tidigare) hoppas traditionen fortgår i många år till och att det sprids till fler grupper att man kan fixa boende och sömnad här ute på landsbygden.
Ta det lugnt hem allihop och välkomna tillbaks!

4 kommentarer:

 1. Visst håller vi traditionen vid liv, vi har redan bokat vandrarhemmet till nästa år. Kram kram

  SvaraRadera
 2. Ja, och det är ju så härligt att komma iväg och bara få sy. Att sen också besöka er härliga butik med er härliga företagare är ju bara super-bonus :) Lisa för själen!

  SvaraRadera
 3. Det var en riktigt lyckad helg och även om jag kommer ofta till butiken så är det alltid lika roligt.
  Kram Sonja

  SvaraRadera
 4. Tack för den trevliga lilla rullen,ni gör ju allt för att hålla vår tradition vid liv! Alltid lika inspirerande att besöka butiken, det är ju en av helgens höjdpunkter.

  SvaraRadera