Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
Extra öppet fredag 19/10 kl. 14-18. Välkomna!

tisdag 9 november 2010

Hemma igen!


Nu har vi gjort årets sista mässor och det känns gott... Skönt att veta att vi fixade det och att ni fortfarande vill ha våra grejer!
Det är lika kul varenda gång vi får möta alla våra stamkunder och nya också för den delen som finns där ute i vårt avlånga land.
I Älvsjö blev det dessutom publikrekord, på fredagen ökade besöksantalet med över 80%(!) så alla ni som fick tillbringa tid i köer till mat, toa och oss butiker, nu förstår ni varför.
Lagom till Syfestivalen så kom tidningen Fat Quarter ut så vi fick sälja tygbuntar till "vår" löpare "Stjärnfall" till alla som var sugna, kul att ingen blev utan trots att vi inte hade några med oss hem, det gick alltså precis jämnt upp. Nu ska vi packa nya som vi lägger ut på hemsidan så snart vi hinner. Det är mycket annat nytt som också kommer att dyka upp där inom en (förhoppningsvis) snar framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar