Öppettideronsdag 6 oktober 2010

Har ni hört???


Jag har hört att det ryktas att vi ska slå igen butiken...DET ÄR INTE SANT!

Vi är segare än så, men som jag skrivit tidigare så har vi minskat öppettiderna för att inte köra slut på den kraft som finns till förfogande.
Kurserna och mässorna är också viktiga för vår överlevnad.
I höst har vi valt bort 2 mässor som vi tidigare varit med på, Syfestivalen i Borås valde vi bort för att vi tyckte att det var för tätt tidsmässigt och geografiskt mellan Quiltköping och Symässan i Göteborg. Öresundskviltarnas mässa i höst valde vi bort redan i våras eftersom vi visste att Bengt skulle opereras och inte ville köra ihop det för oss, tur var väl det, med facit i hand.

Bengts fingrar är fortfarande förlamade och hans väldiga biceps lyser med sin frånvaro och har ersatts av världens "gäddhäng" men allt annat känns positivt, för hans rehabilitering har i övrigt gått framåt snabbare än vad läkarna vågade lova.
Jag har fått ta större ansvar för sömnad, vilket jag i grund och botten älskar. För mig har det länge varit så att jag gör alla måsten först och syr om tiden och orken finns...sen.
Nu är sömnaden ett måste och jag har tid till den, det är jättekul!

Som alltid: Inget ont utan att det har något gott med sig.

Så gott folk, vi hänger med några vändor till!

2 kommentarer:

  1. Så skönt att höra att det framåt för Bengt.
    Ha det gott Inger

    SvaraRadera
  2. Häng i Bengt, träna och träna! Vill inte gå miste om era vackra saker när det är Syfestivaler eller Symässor. Väntar till Göteborg, när ni nu inte var med i Borås.
    Ha det gott båda två! Birgitta

    SvaraRadera