Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 7 april 2010

Söt, sötare, sötast


Har ni sett sötare och finare? Det låter kanske som om Nisse fått kattungar men som ni kan se på bilden så handlar det om de allra gulligaste små handtagen. Vi fick in en sändning med läckra tyger, knappar, handtag och annat igår, bland annat dessa.

"Väsksömnadshormonerna" rinner till så fort man ser dom för att inte tala om våren, den fullkomligt bankar på dörren. Klart det måste bli en ny, fin vårväska men vilken modell ska det bli?
De minsta handtagen är bara 30 cm långa och kostar 98.-/par, de lite längre är 40 cm och kostar 125.-/par

5 kommentarer:

 1. Kul med tävling!! Handlade av er på symässan i Malmö, skickar in bilder på mina alster så fort de är klara! Vill ju gärna vara med i tävlingen!
  mvh Juliane

  SvaraRadera
 2. Så bra, tror faktiskt att det är fler som fått "piskan på ryggen" och tagit tag i lite UFO´s som legat på stand by. Det är alltid bra med ett slutdatum att sikta på, det märker vi när vi ska på mässor, strax före får vi en väldig inspiration och energi.

  SvaraRadera
 3. Åååå vilka läckra handtag. Hoppas det finns svart 40cm kvar tills jag kommer på fredag ihop med "Fegengänget". Kram Gun

  SvaraRadera
 4. Vill du så kan jag "paxa" ett par till dej.

  SvaraRadera
 5. Klart att jag vill, dottern fick se bilden och beställde en väska direkt, hihi.

  SvaraRadera