Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

tisdag 16 februari 2010

House Dr band


Nu har vi fått alla underbara band och saker som vi beställt från House Doktor!
Det kommer att bli jätteskoj att få dekorera kuddar, väskor, anslagstavlor och allt annat med alla dessa band. Tänk att få frossa och leka med färger, strukturer och mönster av alla de slag.
För att inte tala om de läckra trärullarna som de ligger på...
Tror att vi är många som bara vill äga en för att titta på och förgylla syrummet med, ett litet stilleben med bandrullar och annat snyggt som matchar.

3 kommentarer:

 1. Ann-Sofie Borisson Fallgren16 februari 2010 20:59

  Åh, det ser ju för härligt ut. Nu får jag "lägga band på mig"...Har lust att åka till butiken direkt. Mycket nyheter!Åh, så härliga å goa färger. Det är som ett lyckopiller att se sig om i bloggen!

  SvaraRadera
 2. Tack va kul att du gillar det. Om du nu nödvändigtvis måste lägga band på dig så rekommenderar jag ett glatt ifrån House Doctor och nu vet du ju var du hittar dem...

  SvaraRadera
 3. Åååh, där är ni och här är jag! Tur för vår ekonomi för ni har ju en underbar butik redan sen tidigare och ännu mera nu med alla band från House Doctor....kram!

  SvaraRadera