Öppettider



onsdag 28 maj 2014

Frestelser



Nu har ännu ett nummer av tidningen Fat Quarter kommit med massor av frestelser i vanlig ordning. I detta nummer har vi med en knapplöpare i två olika utföranden. Den ena är väldigt somrig och den andra lite mer höstig så det finns alltså all anledning att sy båda två!
Du hittar allt i vår webbshop, tidningen här, tygpack till somriga knapplöparen här och den höstiga här.

måndag 26 maj 2014

PFAFF på besök


På onsdag 28/5 kl. 14-18 kommer vi att få besök av PFAFFS nya representant Petra Vendel här i butiken. Hon kommer att ha med lite nya broderier att inspireras av och för er som är sugna eller nyfikna på 6D så finns det möjlighet att få kolla även det.
Vi bjuder på fika! Välkomna!

söndag 25 maj 2014

Härliga dagar!

Nu är vi hemma igen efter härliga dagar på Mallorca. Denna gång bodde vi i Alcanada och hade bokat ett färdigt paket med vandringar på ön. 
Har tidigare varit där och vandrat på egen hand men nu var allt serverat på ett fantastiskt sätt och vi fick verkligen lära känna ön. De lokala guiderna gav oss massor av information om både växter och djur och vi fick bland annat se den förut utrotningshotade Grågamen som nu fanns i 150 exemplar vilt på ön. 

Mycket spännande dagar!  
Kan varmt rekommenderas:
Solresor i samarbete med o2 adventures






fredag 16 maj 2014

Semesterstängt!


Nu har vi tagit semester. Första etappen blev Gislaved en liten lagom mjukstart med restid på ca 20 minuter men ändå få möta halva världen i form av mat och annat smått och gott. Tror det kallas internationella matdagarna.
Vi kommer att vara lediga och öppnar igen den 26/5 under denna tid skickas det inte några order.
När vi kommer hem igen hoppas vi att ni kommer till butiken för att träffa Petra från PFAFF som kommer och demar den 28/5.
Ha det gott i vårsolen!

måndag 12 maj 2014

Nu går det undan!


Höst, sommar och plötsligt någon vår/höst blandning. Jag klagar inte, just denna kombo som pågår är väldigt syvänlig, vad annat kan man göra?
Vi har fått in en hel hop nya tyger som nu ligger i webbshoppen.
Det halvfärdiga täcket på bilden är Sprätthönsens högvinst i lotteriet som kommer att finnas i Allbo på utställningen den 13-15 juni. Visst är det ett riktigt lapptäcke med alla dessa härliga färger i en enda röra? Jag älskar det, hoppas det är många som blir sugna, både att besöka utställningen och prova lyckan i lotteriet.
Samtidigt med utställningen kommer vi att i vanlig ordning ha utställning på vår innergård här på Tyger & Ting.